Как да си направим портал за резервации подобен на Airbnb.
Как да си направим портал за резервации подобен на Airbnb.
12 October 2022

Ако управлявате ваканционни имоти или имате група от хотели, неименуемо възниква въпроса как да се предоставят възможност на техните клиенти да търсят оферти, да резервират и плащат онлайн. С други думи да се създаде платформа за резервации на техните с функционалност подобна на booking.com или Airbnb.

Първата мисъл която минава на всеки хотелиер с подобен въпрос е да се свърже с познати програмисти и да попита за собствено решение. Във всички случаи цената за такова решение би възлизала на десетки ако не и стотици хиляди лева.

Нашият отговор на този въпрос е Quendoo Property Portal. Този нов продукт на Quendoo представлява облачно базирано решение, с което за броени часове може  да се създаде портал, на който да се презентират всички имоти от портфолиото на всеки хотелиер. Приложението предлага сериозен брой функционалности, които позволяват работа с различни комбинации от имоти, цени и разплащания.  

Основни Функционалности

Ето и списък с основните функционалности на продукта:

-широки възможности за брандиран-цветове, лого и др.

-работа с различен тип имот и комбинация от тях. Софтуера може да показва и търси наличности както в индивидуални имоти така и в хотели.

-Възможност за създаване на различни категории за търсене. Например може да си създаде търсене по списък с имоти, по локация на даден имот или дестинация.  

-Презентирана на резултатите на карта и търсене по карта.

-Сериозен брой филтри за търсене-по дати за настаняване, брой възрастни, деца в различни възрастови групи и т.н

- Приложението предлага уиджет за търсене, който може да инсталирате на уебсайт, който вече сте изградили. Друг вариант е използването на темплейти за сайтове които се предлагат от Quendoo през уеб билдъра на платформата.

Тези функционалности са в допълнение на вече съществуващите функционалности на платформата, като интеграция с различни разплащателни системи (Борика, Stripe, DSK), възможност за създаване на неограничен брой тарифи с различни ограничения, мощен канален менажер предлагащ интеграция с около 30 канала за дистрибуция включително booking.com и Airbnb.

Цени

Quendoo предлага гъвкави схеми на ценообразуване, като най-предпочитания от нашите клиенти, процент от всяка резервация осъществена през Quendoo Property Portal. Стандартни процент е 1,9% от всяка резервация, като в зависимост от оборотите постигнати през продукта се предлагат и различни отстъпки.  

 

 

 

   

Използваме бисквитки на нашия уебсайт. Ако продължите, Вие приемате бисквитките.