Quendoo
Кои сме ние? Quendoo
Кои сме ние?
Quendoo
Кои сме ние?
Quendoo
Кои сме ние?
Безплатен тестов период
За нас

Quendoo възникна, като опит за решаване на стотиците предизвикателства, с които се сблъсквахме в продължение на почти десетилетие при управлението на голямо портфолио от ваканционни имоти.

Както и повечето участници в туристическия сектор, ние бяхме принудени постоянно да решаваме дали да се справяме с голям обем от работа, обработвайки ръчно безброй процеси или да въвеждаме скъпи, трудно съвместими и не достатъчно ефективни технологични решения. След доста главоболия, решихме да си разработим наше собствено IT решение, с което да решим основни проблеми в нашата работа. В резултат се получи една невероятна платформа, лесна за използване, управляваща ефективно целия процес на работа, спестяваща пари и време. С времето решихме да отворим тази платформа за колеги, приятели и клиенти, които имат същите проблеми като нас. И ето ни тук.  

Quendoo е собственост и се управлява от екип, който работи от дълги години в сферата на ваканционнитe имоти, екип, който ненавижда неефективността и се стреми да разработва иновативни IT решения, които са финансово достъпни, помагат за генерирането на повече директни резервации и допринасят за максимална ефективност в управлението на туристическия бизнес. 

За кого е Quendoo?
Собственици на ваканционни имоти
Собственици на ваканционни имоти

Ако отдавате под наем вила, апартамент или дори каравана, Quendoo e за вас. През вашия вече съществуващ уебсайт или през напълно нов, който ние можем да създадем за вас, ще ви помогнем да увеличите вашите приходи чрез повече директни резервации. Инструментите на Quendoo ще превърнат повече посетители на сайта ви в клиенти, като показват актуални наличности и цени и ще ви позволят да получавате плащания онлайн, в същото време синхронизирайки всички данни с вашите маркетингови канали, избягвайки дублирането на резервации.

Хoтелиери
Хoтелиери

За големи и малки хотели, софтуерът на Quendoo ще увеличи значително вашите директни резервации, като елиминира възможността за дублиране на резервации. С уникални функционалности за създаване и работа с различни тарифни планове, цени и допълнителни услуги, ние ви предлагаме мощни инструменти, които ще помогнат за увеличаване на вашите приходи до нови нива.

 

Мениджъри на ваканционни имоти
Мениджъри на ваканционни имоти

За мениджъри на ваканционни имоти, ние предлагаме професионален уебсайт, където да представите всички ваши имоти на една платформа. Вашите клиенти могат да търсят възможности за настаняване на едно място, да правят директни резервации и да плащат онлайн. Чрез каналния мениджър на Quendoo можете да синхронизирате данните за всички ваши имоти с маркетинговите канали, с които работите, и да елиминирате възможността за дублиране на резервации.

 

Използваме бисквитки на нашия уебсайт. Ако продължите, Вие приемате бисквитките.