Блог
Уебинар (10.05 | 02 PM): Как да продаваме ефективно хотела онлайн?
29 April 2022

На 10 май (вторник) от 14:00 часа, заедно с нашите колеги и партньори от Hotelbox.bg ще споделим трибуна, за да си поговорим повече за последните тенденции при хотелските онлайн продажби, дигиталните решения и хотелския уебсайт. Присъединете се към нашия уебинар на тема: "Как да продаваме ефективно хотела онлай?"

Read More
Quendoo стартира серия от образователни събития за онлайн продажби с хотели в страната
08 March 2022

Екипът на Quendoo стартира серия от образователни събития в страната с хотели и собственици на места за настаняване, на които демонстрира своите технологични решения за генериране на повече директни онлайн продажби, нови аудитории, при 15-20% по-висока среднодневна цена, с нулев или минимален рекламен бюджет. Представяне на букинг енджин, уебсайт за хотели, канален мениджър.

Read More
Как да създадем функционален хотелски уебсайт с минимален бюджет?
16 February 2022

Уебсайт билдър за хотели – технологично решение за създаване на професионален хотелски уебсайт. Създайте функционален, лесен за навигация и адаптивен уебсайт за вашия хотел, мотел, ваканционен обект, къща за гости, вила под наем, къмпинг, каравана или друго място за настаняване. Увеличете трафика към сайта си и директните резервации, бързо, лесно и ефективно. Кои са най-важните функционалности и предимства на сайт билдъра на Quendoo.

Read More
Какво е Букинг Енджин за хотели и защо всеки хотел трябва да има такъв
07 February 2022

Букинг енджинът е ключов инструмент за всеки хотелиер за получаване на директни резервации, оптимизиране на приходите и повишаване на печалбата.

Read More
Използваме бисквитки на нашия уебсайт. Ако продължите, Вие приемате бисквитките.